SIM Only

SIM Only

Een Sim Only abonnement biedt de gelegenheid om op een voordelige manier gebruik te maken van een mobiele telefoon of smartphone die je al in het bezit hebt of zelf koopt. Bij SIM Only sluit je namelijk alleen een abonnement af bij een provider naar keuze en krijg je geen nieuw toestel geleverd.

Voordeel van SIM Only

Heb je een toestel en wil je geen nieuwe smartphone, dan is het SIM Only abonnement een ideale optie. Je hoeft dan namelijk geen rekening te houden met kosten van een toestel, die in het abonnement verwerkt zijn bij het ontvangen van een nieuwe smartphone of mobiele telefoon. Dat is dan ook een van de voordelen van dit type contract met een provider. Je betaalt alleen de kosten van het abonnement dat je gekozen hebt en bent dus alleen geld kwijt voor het bellen, sms’jes verzenden en internetgebruik. Bij de keuze voor SIM Only krijg je bovendien verschillende opties voor het afsluiten van een abonnement ten aan zien van het aantal belminuten, sms’jes en internet. Zo kun je altijd een contract afsluiten dat is afgestemd op je persoonlijke situatie. Ga dus direct uw SIM Only vergelijken!

SIM Only abonnement vergelijken bij verschillende providers

Alle providers in Nederland bieden de gelegenheid om een SIM Only abonnement af te sluiten. De prijzen en voorwaarden kunnen verschillen en dat maakt het interessant om vooraf eerst een vergelijking te maken tussen de aanbiedingen van de providers. Het is overigens mogelijk om je eigen telefoonnummer te behouden als je van provider wisselt. Bij de vergelijking tussen de providers kun je rekening houden met de kosten van het SIM Only abonnement in verhouding tot je gebruik van de telefoon. Aan de hand van je telefoongedrag kun je bepalen hoeveel belminuten je nodig hebt en hoeveel sms’jes je gemiddeld per maand verstuurt. Als je ook gebruik wilt maken van internet op je smartphone, dan kun je rekening houden met het verbruik in het aantal GB of MB voor mobiel internet.

  • Belminuten
  • SMS’jes
  • Mobiel Internet

Zo wordt er volop keuze geboden om het ideale SIM Only abonnement af te sluiten dat perfect aansluit bij je belgedrag, het verzenden van sms’jes en het internetgebruik. Neem de tijd om een vergelijking te maken tussen de SIM Only abonnementen die bij de verschillende providers worden aangeboden. Je sluit het contract namelijk wel voor een bepaalde tijd af en wilt natuurlijk niet te veel betalen omdat je geen vergelijking hebt gemaakt.